Stade Pierre-Mauroy – Locatie voor zakelijke evenementen

Het ‘Pierre-Mauroy’- stadion bij Lille (Rijsel) geldt omwille van zijn architectuur én zijn vele technologische snufjes als hét vlaggenschip onder de nieuwste generatie sport- en concerttempels voor mega-events in Frankrijk. Het stadion is de ideale hotspot voor uw public relations: of het nu gaat over uw aanwezigheid tijdens de Daviscupfinale 2014 tussen Frankrijk en Zwitserland of tijdens een jubileumconcert van Patrick Bruel.  Het ‘Pierre-Mauroy’- stadion beschikt daarnaast ook over 10 000m2 moduleerbare ruimtes die afgehuurd kunnen worden om er bedrijfsevenementen te organiseren op maat van uw wensen en behoeften.

Bedrijfsevenementen

Het ‘Pierre-Mauroy’- stadion beschikt over maar liefst 10 000 m2 aan polyvalente zalen en is daarmee de ideale locatie voor uw congressen, seminaries, studiedagen, personeelsvergaderingen, workshops, beurzen, fora, gala-avonden, mega-conventies en incentives. Daarnaast kan u ook beroep doen op een hoogwaardige onthaalservice en een stipte commerciële opvolging, een kwalitatieve cateringservice, 24h/24h ondersteuning, een eigen onthaalruimte in uw bedrijfskleuren enz.

Incentive / Team building

Het ‘Pierre-Mauroy’- stadion biedt ook eindeloos veel andere mogelijkheden: van een privé voetbal- en rugbytornooi tot een jodelwedstrijd of een tuinfeest, van privé-concerten tot dansfeesten met DJ-sets of waarom niet een rondleiding in het stadion.