Het laatste nieuws

De Pop-Up Summer Club van het Holiday Inn Brussels Airport opent zijn deuren van 1 mei tot 30 juni.

De passie van het hotel is om meer en meer extravagantie te brengen in hun evenementen. Of het nu gaat om het bouwen van een alpine chalet in de winter of het brengen van het strand naar Brussels Airport in de zomer, het is dat vleugje waanzin dat hen doet tikken. Het rendez-vous deze zomer zal in de Pop-Up Summer Club zijn!

Men kan zich een volledig overdekte houten zomerclub voorstellen met panoramische ramen van boven tot onder, versierde groene botanische muren, citrusplanten en witte draperieën die aan het plafond hangen. Buiten is er een open maar overdekt terras voor de minder zomerse dagen. Een momentje weg van de dagelijkse stress!

Het programma

Barbecue, paella, warme en koude buffetten of zelfs een uitgebreid ontbijt, de keuze is groot wat eten en drinken betreft.

​Elke maandag – van 12 tot 14 uur – kunt men genieten van een zomerbuffet of een buffet met heerlijke antipasti.

Elke woensdag – van 17.00 tot 18.00 uur – organiseert het hotel een afterwork, ideaal om te ontspannen na een lange dag werken. Op het programma staan een open bar, hapjes, zon en gezelligheid! Voor degenen die de avond willen voortzetten, is het ook mogelijk om van 18.30 tot 21.00 uur van een barbecue te genieten.

Pop-Up Summer Club

Moderne vergaderruimte Brussel – Holiday Inn Brussels Airport