Het laatste nieuws

Weg van de drukte van de grootsteden maar toch in de buurt van Gent en Kortrijk, ligt Qubiz, business center en events. – een bestemming voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar de perfecte locatie voor hun events, congressen, opleidingen of workshops. Qubiz combineert uitstekende faciliteiten, toegankelijkheid, flexibiliteit en een persoonlijke service.

Met een persoonlijke, flexibele aanpak en een focus op klanttevredenheid, streeft Qubiz ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden. Er is één vast aanspreekpunt voor elke klant om het plannen van een evenement zo eenvoudig en stressvrij te maken. Qubiz wil een reputatie opbouwen als de voorkeurslocatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen van bedrijven en organisaties

Het kloppend hart van Qubiz is het auditorium, met 216 comfortabele zitplaatsen en uitstekende audiovisuele faciliteiten. Met een groot projectiescherm, een beamer en een gebruiksvriendelijk touchscreen, is het auditorium de ideale setting voor evenementen van elke omvang, van presentaties tot seminars en conferenties.

Daarnaast biedt Qubiz een aantal vergaderzalen aan die perfect zijn voor kleinere bijeenkomsten. 

De recent gelanceerde nieuwe website biedt een overzicht van beschikbare ruimtes en toont afbeeldingen van voorbije evenementen. Om een snelle communicatie mogelijk te maken zijn het contactformulier en de chatfunctie in één klik bereikbaar. De klant zo snel mogelijk te woord staan, is prioritair bij Qubiz.

De eventruimte is nu ook van ver te zien en niet meer te missen. Van waar je ook komt, Gent, Kortrijk, Deinze of Oudenaarde, de gevelreclame toont je onmiddellijk waar je moet zijn!

Wil je net als AG Insurance, Engie Electrabel, VMA, Diabetes Liga, Belfius of Vandelanotte jouw event in 2024 bij Qubiz? Contacteer ze snel via www.Qubiz.be!

Verhuur evenementenlocatie in Nazareth – Qubiz