Het laatste nieuws

Het Radisson Blu Astrid Hotel, gelegen op het Astridplein en tegenover het historische Antwerpen-Centraal, pakt uit met nieuwe vergaderconcepten!

Vanaf deze zomer pakken zij uit met een gloednieuwe en unieke vergaderverdieping, The Liv’In floor genaamd. Een innovatieve en volledig afgescheiden vergaderverdieping, uitgerust met 2 trendy ingerichte vergaderzalen, een lounge hoek en sanitaire voorzieningen.

Deze Liv’In rooms zijn ideaal voor bijeenkomsten van kleine groepen met een maximum capaciteit van 25 personen. Het zijn flexibele ruimtes en kunnen gebruikt worden als 1 of 2 aparte ruimtes, afhankelijk van het aantal personen. Deze ruimtes zijn ideaal voor trainings, een brainstormsessie, board meeting of online presentatie.

De ruimtes zijn uitgerust met moderne technologie zoals grote LCD TV schermen, videoconferentie, digitale flipcharts, meeting kit en een (vaste) boardroom setup.

De gezellige lounge is een gemeenschappelijke break-out ruimte, die gedurende de hele dag ter beschikking is. Deze ruimte kan gebruikt worden als break-out area en is voorzien van koffie, thee, sappen, snacks en fruit. In de koelkast zijn verschillende soorten lunch producten verkrijgbaar. Zet een kopje koffie voor jezelf, pak een snack, wat fruit of lunch gewoon uit de koelkast. Neem wat je wilt en wanneer je wilt!

Hulp nodig? De Liv’In-host is altijd beschikbaar via Whats App en kan helpen met alles wat je nodig hebt.

The Liv’In rooms bevinden zich op de 3e verdieping van het hotel en dus volledig afgescheiden. Deze volledige verdieping kan privé worden gehuurd.

Op zoek naar een unieke setting voor een virtueel event of online presentatie?

Dan kunnen The Liv’In rooms makkelijk omgebouwd worden tot ‘Studio Blu’, waarvan je in een hippe setting een virtuele meeting kunt hosten en uitzenden. Dit in samenwerking met één van de vaste a/v partners van het hotel, Audium.

Voor vragen of offertes op maat, contacteer het meeting & events team via meetings.astrid.antwerp@radissonblu.com.

Conferentiehotel Antwerpen – Radisson Blu Astrid