Radisson Blu Astrid – Conferentiehotel Antwerpen
Vergaderen in een andere ruimte en sfeer zorgen voor die extra inspiratie waardoor meetings succesvol worden. Om buitenshuis te vergaderen, hoeft u niet ver te gaan. Duik eens onder in bruisend Antwerpen!

Het Radisson Blu Astrid Hotel is ideaal gelegen tegenover het Centraal Station van Antwerpen. Met zijn 18 flexibele zalen en gratis draadloos high speed internet voor iedereen, behoort het Radisson Blu Astrid Hotel Antwerp tot de beste vergaderlocaties van de stad.

Wilt u met een handvol collega’s productief vergaderen? In het Radisson Blu Astrid hotel vindt u inspirerende ruimtes en arrangementen. Onze meeting experts denken met u mee en maken voor elk budget een voorstel op maat. Alles is mogelijk! Wij passen ons aan eender welk evenement aan, of het nu een vergadering, een incentive, congres of feest is en zorgen ervoor dat u krijgt wat u wilt bereiken.

De zalen van het Radisson Blu Astrid Hotel zijn multifunctioneel ontworpen. De Scala-zalen kunnen bijvoorbeeld dankzij geluidsdichte verschuifbare panelen omgevormd worden van een functionele vergaderzaal tot een prachtige evenementenruimte. Podium, presentatiescherm, belichting, spreekgestoelte, catwalk, noem maar op. Alles kan geplaatst worden waar u het hebben wilt. Te groots voor u? Dan hebben we nog enkele kleinere boardrooms in petto. Kortom, alles is mogelijk, van klein naar groot en terug.

Catering nodig? Maak kennis met het keukenteam van het hotel. Chef Alain Smet schudt voor elk thema een verrassend menu uit zijn mouw met de beste kwaliteit seizoensproducten van eigen bodem. Een verademing!

Overnachten doet u tot slot prinsheerlijk in één van onze 247 moderne en stijlvolle kamers, suites of appartementen. De ruime fitness club en het zwembad met jacuzzi en sauna zijn gratis voor hotelgasten.