Het laatste nieuws

Een verfrissende bries waait door Domein Polderwind in Zuienkerke, nabij Brugge en Blankenberge. Nu hun samenwerking met hun vaste partner OutdoorTeam werd beëindigd, voorheen bekend om hun teambuildings en outdoor avonturen, heeft Domein Polderwind de kans gegrepen om een nieuw, gevarieerd aanbod van activiteiten te presenteren, zowel binnen als buiten.

Dankzij hun nieuwe -lokale-  partners belooft Domein Polderwind een scala aan boeiende ervaringen. Van avontuurlijke outdoor activiteiten tot boeiende indoor evenementen, ze hebben alles in huis om aan de wensen van hun gasten te voldoen. Dit, met of zonder overnachting in het hotel.

“Een nieuwe fase begint voor Domein Polderwind. We streven ernaar om onvergetelijke ervaringen te creëren voor bedrijven en evenementenplanners,” zegt Silke, Sales Manager bij Domein Polderwind.

Een opvallende toevoeging aan het aanbod is de samenwerking met Lennert Cools, de getalenteerde eventplanner van Route98. Met zijn expertise transformeert Lennert de feestzaal Club@thelake op het domein in de perfecte locatie voor stijlvolle bedrijfsfeesten en evenementen.

Dit is slechts het begin van wat Domein Polderwind te bieden heeft. We nodigen iedereen uit om de verfrissende wind van verandering met ons te ervaren. Ontdek alle nieuwe activiteiten hier: https://www.domeinpolderwind.be/teambuildings/.

Incentive locatie met vergaderzalen in Brugge – Hotel Domein Polderwind