Het laatste nieuws

Met 300 waren ze, de Danone fans. Uitgelaten en klaar voor een top game!

Baskettempel Okapi, thuishaven van eersteklasser Okapi Aalst, was de basecamp voor deze strategic 2024 kick-off. De gasten de sfeer echt laten voelen, de spanning van een topwedstrijd, de indruk die zo’n arena op je maakt, de energie ervaren, dat was de opzet van meetmarcel, die bewust voor deze immersive locatie koos. ‘Mensen live ervaringen laten beleven, zodat ze opgeladen en vol indrukken terug huiswaarts gaan, daar gaat het om.’ Een giga mascotte en enthousiast cheerleaderteam maakten dit een opening game van formaat.

Danone’s dream team ambieert topscore

De coaches van Danone dribbelden vlot en behendig doorheen de strategische pijlers voor 2024. Slam. Dunk. Met vlotte passes en de nodige assists naar hun teamgenoten, bereikten ze de geaspireerde positieve, energieke vibe. Een focus op een nog groter teamgevoel in 2024. Een boodschap die via highlights op de centrale jumbotron nog werd versterkt.

Beat the buzzer

De energie steeg intussen naar een ongekend niveau. Bij de rust was het gelukkig tijd om zelf even de court te betreden. Driepunters scoren onder luid gejuich van de collega’s.

In het slotkwartier kwam het team pas echt op dreef. De break-out sessies hadden voor elk van de teams waardevolle inzichten gebracht. Beat the buzzer werd de mantra van de dag. Doorgaan. Tot de laatste minuut.

“Fear is the ultimate illusion holding us back each day”

Sébastien Bellin, zelf jarenlang op Europees niveau professioneel basketter en aanvoerder van de Belgische nationale ploeg was de gastspreker van de avond. De aanslag op 22 maart 2016 in Zaventem betekende voor hem het einde van een carrière, maar tegelijk ook de start van een nieuw leven. In 2022 nam hij deel aan de Iron Man in Hawaii. Een rebound die kan tellen. Veerkracht was Bellins ultieme drijfveer, een boodschap die hij vandaag met zoveel mogelijk mensen probeert te delen. Deze inspirerende lezing liet bij de Danone gasten dan ook een diepe indruk na. ‘De enige zekerheid die je hebt is dat alles verandert.’ Of hoe de mindset van een atleet ook in het dagelijkse leven een verschil kan maken.

Organisatie unieke concepten voor bedrijven – MeetMarcel