Droomontwerpers

Je kunt geen ervaringen kopen – ze komen voor in de magie van het moment. En het creëren van dat moment is waar wij bij MeetMarcel goed in zijn. Veel bureaus kunnen organiseren, maar weinigen hebben de gave om tijdloze momenten in de geschiedenis te creëren.

Verbeelding tot leven brengen… dat is wat ons ’s nachts wakker houdt. Onze dromen spelen zich af buiten onze wereld, waar onmogelijk een onbekend woord is. Voor dit unieke MeetMarcel team zijn nachtelijke wandelingen eindeloze zoektochten naar nieuwe concepten en ongekende paden.

We gaan ver – heel ver – om die ervaringen te realiseren. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen, elke subtiliteit is onze grootste zorg, elk concept wordt tot het einde toe verfijnd. Perfectie in de uitvoering is het ultieme doel.

Onze uitdaging ligt in het creëren van concepten die doordrongen zijn van toegevoegde waarde. Wat u denkt dat onmogelijk is, daar gaan wij onophoudelijk voor. En eerlijk gezegd doen we dat bij MeetMarcel graag. Droomontwerper zijn is een geweldige job!

Creativiteit zit in het DNA van Marcel en heeft niets te maken met de omvang van je project of de omvang van je budget. In een omgeving waar er veel spelers zijn, springen we in het oog door altijd te zoeken naar manieren om meer te geven, zoals een hittezoekende raket die op zijn doel afgaat. We gaan die extra mijl als het gaat om het voorbereiden en uitvoeren van dingen. Deze meerwaarde komt duidelijk naar voren in originele conceptpresentaties en glasheldere budgetten.