Het laatste nieuws

Tijdens De Nacht van de KMO wordt telkens een KMO Carrièreprijs uitgereikt aan een verdienstelijk ondernemer, die als voorbeeld mag beschouwd worden voor ondernemerschap in Vlaanderen. Dit jaar ontving Magda Verdijck, CEO van transportbedrijf May Courier International deze prestigieuze award.

Opgericht in 1987, kan het bedrijf ondertussen rekenen op 37 jaar ervaring in het marktsegment van dedicated transporten binnen Europa. De mogelijkheden gaan van bestelwagens tot vrachtwagens in alle types, box-trailers, mega-trailers en tautliners. May Courier International is de uitgelezen partner voor diverse sectoren zoals de automotive sector, evenementen transport, chemie, luchtvaart, medical supplies, enz… Ze gaan echt geen enkele uitdaging uit de weg. Ze zijn steeds 7/7 en 24/24 beschikbaar om uw oproep te beantwoorden.

Het bedrijf wordt geleid door een gedreven Magda Verdijck, voor wie hulpverlening bovenaan haar ambitielijstje staat. Ze zoekt de bekendheid niet op, maar is wel elke dag in de weer om elk transport op de juiste en snelste manier ter bestemming te krijgen. Magda kreeg deze publieke waardering voor haar inzicht, doorzettingsvermogen en charismatische manier van leiding geven.

Het prachtige San Marco Village te Schelle was ook dit jaar weer het toneel voor deze inspirerende editie en was behoorlijk gevuld met gedreven ondernemers.

Nationaal en internationaal transport van eventmateriaal – May Courier