Met meer dan 30 jaar ervaring is ons bedrijf uitgegroeid tot een dynamische onderneming in het dedicated vrachtvervoer in heel Europa.

We zijn dan ook trots een eersteklas transportleverancier voor de evenementensector te zijn:

– Exposities en tentoonstellingen
– Beurzen
– Modeshows
– Concerten
– Plechtigheden
– Entertainment media
– Theater & musicals
– Festivals
– Bedrijfsevenementen
– Media projecten
– Sportevenementen
– Film- & televisieproducties
– Promotionele opdrachten
– Conferenties
– Roadshows
– Stad & Publiek evenementen
– Speciale projecten

Onze klanten variëren van evenementenbureaus, entertainmentstudio’s, sportfederaties, gezondheidsbedrijven, openbare instellingen, enz.

Wij werken in een concurrerende sector, daarom breiden wij onze vloot voortdurend uit om transportoplossingen op maat te kunnen aanbieden, of het nu voor een grote of kleine klant is.

Zelfs als u een transportoplossing nodig heeft voor goederen tot een ton of meerdere vrachtwagens van 24 ton, May Courier International staat 24/7 klaar om u de perfecte oplossing te bieden. Wij bieden Dedicated Express oplossingen, en we missen nooit een evenement.

Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om bestelwagens en vrachtwagens met verschillende gewichten en volumes in heel Europa in te zetten.

Ons team is steeds alert 24/24 en 7/7 en bestaat uit mensen met ruime ervaring op het gebied van dedicated/express transport en daar zijn we trots op. Door de directe en snelle communicatie tussen ons team en de klant komt het transport altijd veilig en op tijd aan op de plaats van bestemming.

May Courier is altijd op tijd, altijd voorbereid en altijd op schema!