Het laatste nieuws

Wie op zoek is naar een unieke locatie voor zijn of haar volgende bedrijfsseminarie vindt ongetwijfeld zijn gading in Hotel Huyshoeve. Wie in de rustgevende polderomgeving van de Huyshoeve rondkuiert, vergeet haast dat op een boogscheut het mondaine Knokke te bespeuren valt.

De Huyshoeve is uitgerust met een state-of-the-art seminariezaal, inclusief beamer en flipchart en meet een oppervlakte van 55 m² met een mooi panorama op de groene polders. Het team van de Huyshoeve stelt de zaal op naar uw wens, met name in theaterstijl, klasstijl, U-vorm of blokvorm.

Een meerdaags seminarie in gedachten? Geen probleem. De Huyshoeve telt 18 ruime en smaakvol ingerichte kamers.

Bovendien is het hotel uitstekend bereikbaar en gasten genieten van voldoende gratis parkeergelegenheid op de ruime parking.

In hotel Huyshoeve wordt uw seminarie op maat samengesteld. Dit kan gaan van een kleinschalige vergadering tot een teambuilding. Elk event is tailormade. Grotere groepen kunnen het hotel privé afhuren, dan werkt de hotelstaf samen met de klant een concept uit en zijn er nog meer mogelijkheden.

Ontspanning na inspanning? Een succesvol seminarie achter de rug? Hoog tijd dan om te ontspannen! Mogelijkheden genoeg met Knokke, het strand en de zee vlakbij. Of wat dacht u van een verkwikkende wandeling in natuurdomein het Zwin? Een culinair festijn in één van de vele kwaliteitsrestaurants in de omgeving of cultuur snuiven in Brugge? Kortom, na een bedrijfsevent in de Huyshoeve keert iedereen tevreden huiswaarts!

Locatie voor seminaries Knokke Heist – Huyshoeve