Het laatste nieuws

Na het bijzondere jaar 2020 hunkert iedereen ernaar om opnieuw samen te komen en plezier te beleven. Met het oog op de geplande horecaversoepelingen, lanceert kasteel Hof ter Linden in Edegem een nieuwe gastronomische eventformule: een diner aan King Arthur’s table.

Voor zijn nieuwe gastronomische concept vond Hof ter Linden inspiratie in de legende van Koning Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel…

In de prachtige ronde balzaal van het kasteel staat een imposante en op maat gemaakte ronde tafel met een diameter van 6 meter.

De social distancing is gerespecteerd, want iedereen zit 1,5 meter van elkaar af. Om die reden is de huidige maatregel van maximaal 4 personen aan één restauranttafel niet van toepassing. Daarom kunnen klanten aan King Arthur’s table met 10 personen aanschuiven voor een gastronomisch diner met vrienden of familie, een boardmeeting, een zakenlunch, … De bediening gebeurt vanuit het midden van de tafel volgens alle geldende veiligheidsmaatregelen. Wanneer de social distancing zou komen te vervallen, zijn diners met 18 personen mogelijk.

Dit filmpje geeft alvast een goed beeld van wat gasten kunnen verwachten wanneer ze uitgenodigd worden voor een King Arthur’s dinner. Reservaties voor een King Arthur’s dinner kunnen vanaf nu gemaakt worden.

Over kasteel Hof ter Linden

Het kasteel Hof ter Linden in Edegem is een unieke feestlocatie. Het karaktervolle kasteel met zijn prachtig landschapspark van 55 ha biedt tal van mogelijkheden voor zakelijke of private evenementen van 10 tot 250 gasten.

De geplande verbouwingswerken aan het kasteel worden uitgesteld naar 2022. Dat betekent dat het kasteel tot eind 2021 nog steeds geboekt kan worden voor zakelijke bijeenkomsten en private evenementen.

Adres: Drie Eikenstraat 3, Edegem
Website: kasteel-hofterlinden.be
E-mail: events@kasteel-hofterlinden.be

18e Eeuws kasteel voor events in Edegem – Hof ter Linden