Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door een landschapspark van 55 ha, bestaande uit een eeuwenoude dubbele lindendreef, een historisch park met waterpartijen, verschillende percelen bos en zo’n 20 ha aan landbouwgronden.

Hof ter Linden heet sinds kort House de Neuf voor evenementen. Gasten kunnen het domein binnengaan zoals Simon De Neuf deed. De toegangspoort en de koetshuizen zijn recentelijk gerestaureerd en binnenkort is het kasteel aan de beurt.

Dit waardevolle landschap wordt door de eigenaars: vzw Kempens Landschap, de gemeente Edegem en het Agentschap voor Natuur en Bos beheerd en opengesteld voor het publiek via talrijke paden.

Inspirerende omgeving
House de Neuf biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomsten en private evenementen. Het karaktervolle kasteel met zijn prachtige tuin is het perfect kader voor diverse events van 10 tot 250 gasten.

Het team van House de Neuf richt zich op persoonlijkheid en gastvrijheid. Onze deur staat open voor externe cateraars. Graag horen wij van u wat uw wensen zijn om zo een gepersonaliseerde organisatie van uw evenement op maat te kunnen realiseren.

Wij kijken alvast uit u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen en uw feest memorabel te maken!