Het laatste nieuws

Het wordt hoog tijd dat we elkaar weerzien en onze kleuren gaan verdedigen! Het Switzerland Convention & Incentive Bureau organiseert de traditionele Switzerland Meeting Trophy van 16 tot 19 juni 2022. Het is een rally in teams doorheen Zwitserland die over de jaren heel populair en succesvol is geworden.

Heb jij ook zin om het Belgische team te vervoegen en Zwitserland te ontdekken op een ludieke en originele manier, aarzel dan niet en lees verder en schrijf je in door contact te maken met myriam.winnepenninckx@switzerland.com

« Studiereizen » zijn goed ingeburgerd bij de professionele organisatoren van congressen en evenementen. Maar de Switzerland Meeting Trophy is veel meer dan enkel een studiereis: samengesteld op een speelse en originele wijze laat het de deelnemers toe om Zwitserland te leren kennen op gebied van infrastructuren en mogelijkheden voor meetings en incentives.

Ga de wedstrijd aan met je collega organisatoren van seminaries, meetings en incentives uit Europa en Noord-Amerika  en neem deel aan deze spannende reis door Zwitserland  – een uitdaging die tegelijk fun en instructief is! Met de auto, de bus, de trein, de boot en te voet ga je een hele serie interessante venues en plekken ontdekken. En natuurlijk gaan we erheen om te winnen! Maar in elk geval zal iedereen naar huis gaan met een betere kennis van de Zwitserse congres en incentive bestemmingen in Zwitserland.

Dit jaar gaat de reis van Villars naar Genève via Montreux en Lausanne. De steden, meren en bergen zullen Invitation_Switzerland_meeting_trophy.

Deze uitnodiging is enkel voor account managers van agentschappen gespecialiseerd in meetings en incentives, gebaseerd in België en het Groot Hertogdom Luxemburg en die nog nooit aan de Trophy hebben deelgenomen.

Klaar om onze kleuren te verdedigen ? Waar wacht je op, snel contact maken met myriam.winnepenninckx@switzerland.com

Nog niet overtuigd? Bekijk dan even deze beelden:
https://www.youtube.com/watch?v=n3S9MdWuzmA

Voor meer gedetailleerde informatie, contacteer:
Myriam Winnepenninckx, Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB)
Tel.: 0032 2 345 83 57, e-mail: myriam.winnepenninckx@switzerland.com

https://www.eventonline.be/detail/conventie-bureau-van-zwitserland-switzerland-convention-incentive-bureau/