Waarom Zwitzerland voor uw volgende meeting, congres of incentive?

Origineel. Uitzonderlijk. Buitengewoon. Uniek. Prachtig. Indrukwekkend.
Allemaal woorden die Zwitserland beschrijven, een land met een grote keuze aan venues, logies, vergaderruimten en – bovenal – uitzonderlijke natuur die de steeds veranderende achtergrond vormt voor al uw evenementen!
Zwitserland is echt uniek want het land biedt niet alleen een indrukwekkende verzameling aan van kleine en grote steden met enige venues voor grote en kleine evenementen, maar er zijn ook de honderden meren, de ongelooflijke bergen met of zonder sneeuw, de prachtige groene alpenweiden, de snelle rivieren, de uitnodigende valleien, de lekkere wijngaarden en nog zo veel meer om uit te kiezen.
Zwitserland geeft ook nog een extra attactie: een transport infrastructuur die als een ..zwitserse klok loopt en zo reizen en excursies een waar plezier maken.
De kwaliteit van de dienstverlening heeft ook steeds deel uitgemaakt van de rijke geschiedenis en alle bezoekers zullen deze grote traditie zeker smaken tijdens hun verblijf.
Zwitserland is echt een wereldje apart met venues die traditie en de laatste technische snufjes combineren, meertalig personeel, top venues, lekkere en originele keuken en vooral een bestemming die elke organisators droom is!

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is een nationale non profitorganisatie die de leidinggevende conferentie bestemmingen, de nationale organisatoren van evenementen en transport vertegenwoordigt. Het SCIB is een centraal contactpunt waar u gratis onafhankelijke bijstand kunt vinden voor de planning van uw evenementen in Zwitserland.