Het laatste nieuws

FarmFun, de pionier in plezierige teambuildingactiviteiten op eigentijdse boerderijen, heeft opnieuw het ‘Eventplanner.net Certificate of Excellence’ in de wacht gesleept tijdens de Festivak-vakbeurs in Mechelen. Voor de derde keer op rij wordt het bedrijf beloond met deze eer, en opmerkelijk genoeg behaalden ze wederom de maximale score.

Patrick Weltjens, medeoprichter van FarmFun, benadrukt de uitzonderlijkheid van deze prestatie: “Het is bijzonder dat we voor de derde keer op rij het ‘Certificate of Excellence’ met de maximale score ontvangen. Dit is het resultaat van onze voortdurende toewijding en focus op klantgerichtheid, waarmee ons team unieke en onvergetelijke ervaringen biedt. We kijken vol verwachting naar de toekomst en blijven streven naar vernieuwing in ons aanbod van buitengewone teambuildingactiviteiten, omdat dat is wat onze klanten ervaren.”

FarmFun, ooit gestart als een nevenactiviteit op een melkveebedrijf in Bocholt, is nu een gevestigde naam in de teambuildingsector voor zowel B2B als B2C in Vlaanderen, en recentelijk ook in Nederland. Het voltallige 120-koppige FarmFun team heeft opnieuw met toewijding bijgedragen aan elke teambuilding, wat deze erkenning mogelijk heeft gemaakt. Weltjens voegt toe: “We zijn oprecht verheugd over deze prestatie en willen onze dank uitspreken aan onze 8 franchisenemers, die actief hebben bijgedragen aan dit succes.”

En er is meer goed nieuws: FarmFun kondigt aan dat er binnenkort een negende vestiging zal worden geopend. Hoewel de exacte locatie nog niet is onthuld, markeert deze aankondiging verdere expansie van het geliefde FarmFun-concept.

Op zoek naar een teambuildingervaring waarbij elk individu kan deelnemen? Bezoek http://www.farmfun.be voor meer informatie.

Originele teambuildingactiviteiten voor bedrijven om de kuddegeest te versterken – Farmfun