Het laatste nieuws

Je voelt het aan de lucht… De lente komt eraan en iedereen verheugt zich erop dat de dagen langer worden, het weer beter wordt en ze de zon op hun gezicht kunnen voelen terwijl ze buiten activiteiten ondernemen.
Zwitserland is de ideale bestemming met zijn indrukwekkende en veelzijdige landschap, met bergen en dalen, gletsjers en ravijnen.

Er zijn hier zoveel manieren om de natuur te beleven en onvergetelijke herinneringen te creëren. Fietsen langs een prachtig meer met turkoois water, wandelen langs de kam van een berg met een adembenemend uitzicht op de omgeving, raften in een wilde rivier aan de voet van de meest iconische bergen – Zwitserland biedt ontelbare mogelijkheden om op avontuur te gaan en lichaam en geest met elkaar te verbinden. Wat is een betere plek om teambuildingevenementen te organiseren waar deelnemers aan lichaam en geest kunnen werken en vol energie en nieuwe ideeën terugkeren naar de basis om hun prestaties te verbeteren.
Het welzijn van werknemers is een van de 17 SDG’s van de Verenigde Naties, hoekstenen van de duurzame gezondheid van de economie, de maatschappij en het milieu. Het Swisstainable-programma stelt ideeën voor om deze doelen te bereiken.
Zoals gebruikelijk hebben ze een selectie van originele en duurzame ideeën voorbereid om je te helpen bij het organiseren van je volgende evenement hopelijk in Zwitserland.

Myriam Winnepenninckx
Switzerland Convention & Incentive Bureau
T.+ 32 2 345 83 57
E. myriam.winnepenninckx@switzerland.com

Zwitserland voor uw toekomstige zakelijke evenementen.

Conventie bureau van Zwitserland – Switzerland Convention & Incentive Bureau