Vestar is een state-of-the-art event- en congrescentrum met vergaderfaciliteiten. Door de hoge afwerkingsgraad en stijlvolle inrichting, maken we van jouw event een succes. Dit voor vergaderingen van 4 personen tot een indrukwekkend diner voor 300 personen.

De locatie ligt in het centrum van Antwerpen, maar is toch omgeven door groen. Dat groen nemen we letterlijk, enerzijds door onze tuin van 2000m² met mooie waterpartij, anderzijds door het ecologische karakter van het gebouw. Vestar is gebouwd volgens de allernieuwste eco-normen maar gaat nog verder. Alle verwarming en koeling gebeurt via geothermie (150 m diep) vanuit ons beoveld. Het gebouw is CO2-loos en draait grotendeels op zonnepanelen. Met de topisolatie, groendaken, waterrecuperatie en daglichtgestuurde domotica kunnen we zeggen dat alle mogelijke duurzame technieken in dit gebouw verwerkt zitten.

Vestar is een unieke locatie met tal van mogelijkheden. Er zijn meerdere zalen tussen 20 m² en 500 m². Door de recente bouw, is aan alles gedacht qua audiovisuele voorzieningen, comfort én aanpasbaar aan de noden van uw evenement. Zo is onze Aula voorzien van een automatische tribune waar 282 personen in kunnen plaatsnemen.

De locatie is wel splinternieuw, maar ons professioneel team staat samen met de partners klaar om de ondersteuning te bieden die u nodig heeft voor uw event. Onze vaste traiteurs voorzien vanuit 2 mooi uitgeruste, open keukens de heerlijkste hapjes, gerechten en desserten met aangepaste wijnen en bubbels. Naast onze vaste cateraars werken we samen met een vaste partner voor alles wat betreft audiovisueel materiaal en technieken, zodat u zorgeloos kan genieten van uw evenement.

De locatie vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (Berchem Station & Antwerpen Centraal) maar ook met de wagen of fiets. Er is een ruime, exclusieve parking met een capaciteit voor 100 fietsen en 260 wagens met mogelijkheid tot uitbreiding.