Het laatste nieuws

Ze hadden het al aangekondigd en nu is het bevestigd: ze hebben sinds 23 maart een nieuwe Raad van Bestuur! Die zal voor de komende zes jaren de koers van BESA mee bepalen.

Omdat ze met BESA alle leveranciers uit de eventsector willlen representeren, streven we ernaar dat ook hun Raad van Bestuur zo divers mogelijk is. Het is dan ook fijn om die diversiteit binnen hun sector ook nu weer in hun Raad van Bestuur te zien. En ze zijn ook blij dat we erop vooruit gaan als het om vrouwen gaat!

Ze zetten de samenstelling van de nieuwe Raad van Bestuur van BESA nog even op een rijtje: Tom Bilsen (Stageco),  Jan De Meyer (The Powershop), Pascal D’Hollander (PAS Security), Hans Mertens (Veldeman Group), Bart Van Den Daele (Auvicom), Juul Van Gils (A.S. Technology), Koen Van Kerkhoven (Showtex), Jan Van Malder (PRG), Birgit Walraet (Freelance Event Manager), Pascale Wienk (360 Solutions Risk & Safety).

Het doet hun veel plezier om met Pascale Wienk, Pascal H’ollander en Birgit Walraet een aantal nieuwe gezichten te mogen verwelkomen!

Uiteraard vergeten ze het harde werk niet van de bestuursploeg die hun doorheen de afgelopen moeilijke jaren heeft geloodst. Een aantal vertrouwde namen zullen er de komende zes jaar niet meer bij zijn. Dank je wel Thomas Struye (Rabbit One), Tia Broodcorens (Soundsystem) en Gert Masschelein (freelancer) voor het vele harde werk!µ

Photo by Thirdman

Groepering evenementen leveranciers – BESA