Het laatste nieuws

Sinds kort voegde Skyhall by Brussels Airport J&M Catering aan hun lijst van culinaire partners en ze kijken ernaar uit om evenementen op deze iconische locatie naar nieuwe hoogten te tillen. Gelegen in het hart van Europa, is de Skyhall gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten. Of u nu per auto, trein, bus of vliegtuig reist, de locatie is moeiteloos toegankelijk, waardoor het de ideale keuze is voor elk evenement.

Oorspronkelijk ontworpen als een eerbetoon aan vooruitgang en elegantie, is de Skyhall nu een van de meest gewilde locaties voor premiumevenementen in Europa. Na een grondige renovatie met een focus op duurzaamheid, behield het zijn historische charme terwijl het nu ook voldoet aan de moderne eisen van comfort en veiligheid.

Als u de Skyhall betreedt, krijgt u meteen een adembenemend uitzicht op de startbaan en de vliegtuigen die opstijgen en landen. Met zijn indrukwekkende ruimte van 6.100 m² verdeeld over twee verdiepingen biedt deze locatie eindeloze mogelijkheden voor elk evenement, of het nu gaat om een productlancering, een zakelijke bijeenkomst of een exclusief diner.

Wat deze samenwerking echt speciaal maakt, is de combinatie van de kenmerkende stijl van de Skyhall en de culinaire expertise van J&M Catering. Samen streven ze naar perfectie en een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

Ze hebben intussen het voorrecht gehad om al enkele prachtige evenementen op deze unieke locatie te mogen verzorgen. Met de focus op hoogwaardige gastronomie en naadloze service, streven ze ernaar om elke gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen, voortaan ook in Skyhall.

Contacteer hen voor meer informatie over uw event met J&M Catering in Skyhall by Brussels Airport via info@jmcatering.be, 03/877.88.10 of via uw gekend contactpersoon.

Premium evenementenhal voor bedrijfsevents op Brussels Airport – Skyhall

Unieke traiteur in Antwerpen – J&M Catering