Dit postindustrieel gebouw uit de 20e eeuw met een “Art Gallery” look & feel beschikt over prachtig opgezette zalen voor allerhande evenementen. Dit kan gaan van conferenties, diners, personeelsfeesten, seminaries, etc….

Dankzij deze moduleerbare zalen kunt u samen met een professioneel team uw evenement volgens uw eigen visie & wensen voorbereiden. De ruimtes zijn ruw en opgezet met witte doeken, waardoor u volledig vrij bent beroep te doen op uw eigen fantasie.

De Wild Gallery onderscheidt zich van andere zalen door het feit dat deze geen commissie of kurkengeld vraagt bij onze eigen gekende cateraars. U bent volledig vrij bij het kiezen van uw cateraar en indien nodig stellen wij u zonder probleem enkele gekende cateraars voor. Er is hiervoor een ruimte voorzien met water en elektriciteit.

Daarnaast zijn onze zalen ook toegankelijk voor voertuigen, ideaal voor de lancering van bv. een nieuw automodel. Wild Gallery is eveneens uitgerust met een technische basiskit met licht, geluid en video geleverd door ADC production.

Een totaal van maar liefst 800 parkeerplaatsen, zowel ondergronds als bovengronds op een buitenparking, horen eveneens bij de Wild Gallery.

Met Wild Gallery verzekert u zich alleszins beroep te doen op uw creativiteit om samen met ons uw evenement te creëren tot een onvergetelijke ervaring.