Dit vroeg 20ste eeuw postindustrieel gebouw beschikt over ideale ruimtes voor allerhande evenementen. Dit kan gaan van conferenties, diners, personeelsfeesten, seminaries en dergelijke.

Dankzij zijn aanpasbare ruimtes kunt u samen met een professioneel team uw evenement voorbereiden volgens uw wensen. De ruimtes zijn volledig ruw en wit, waardoor u hierbij vrij bent in het gebruik van uw fantasie.

De Wild Gallery onderscheidt zich van andere zalen door het feit dat deze geen commissie of bijkomende kosten voor kurkrechten vragen. U bent vrij bij het kiezen van uw cateraar en indien nodig stellen wij u zonder probleem enkele gekende cateraars voor. Er is hierbij een ruimte voorzien voor cateraars met water- en elektriciteit.

Daarnaast zijn onze zalen ook toegankelijk voor voertuigen, ideaal voor de lancering van een auto. Deze zijn eveneens uitgerust met een basis technisch pakket met licht, geluid en video geleverd door ADC production. Beschikbaar bij de zaal zijn 800 parkeerplaatsen ondergronds en via een buitenparking. Met de Wild Gallery bent u verzekerd uw creativiteit te mogen gebruiken en de ruimtes naar uw wensen te personaliseren.