Mercure Blankenberge is strategisch gelegen in de ‘gouden driehoek’ Brugge – Blankenberge – Zeebrugge. Het hotel is vlot bereikbaar, heeft voldoende parkeergelegenheid en ligt vlak naast het station. Mercure Blankenberge ligt bovendien op wandelafstand van heel wat toeristische trekpleisters aan de Belgische kust zoals Sea Life, de Belgium Pier en het Belle Epoque Center.

Het hotel beschikt over comfortabele, stijlvolle kamers dat telkens uitgerust zijn met een minibar, kluis, flatscreen tv, thee- en koffiefaciliteiten en airconditioning. Privilege kamers hebben bovendien luxe voorzieningen zoals een dockingstation en een espressoapparaat.

In de loungebar kunt u afspreken collega’s of zakenrelaties en genieten van het wijnmenu. Ontspannen kan in het verwarmde zwembad op het dak.

Vergaderen
Voor een inspirerende werkervaring beschikt Mercure Blankenberge over 2 vergaderzalen die uitgerust zijn met video-apparatuur, beamer, razendsnelle WiFi en airco. In alle vergaderzalen kunt u genieten van natuurlijk daglicht.