8SPACE is de ultieme evenementenlocatie om jouw concept of merk onder de aandacht te brengen. Met onze flexibele setting, geschikt voor kleine tot middelgrote evenementen, bieden we met onze verschillende ruimtes een plek voor elk type bijeenkomst. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een intieme vergadering of een conferentie. Ons team en onze partners staan klaar om je hierbij te ondersteunen, waar en wanneer dan ook. Kortom, bij 8SPACE is er ruimte voor elke gelegenheid.

Op maat

Jouw evenement. Jouw eigen invulling. Maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Wij kunnen je voorzien van alles wat je nodig hebt om ons blanco canvas vorm te geven. We werken hiervoor samen met een select aantal vertrouwde partners.

Goede bereikbaarheid

8SPACE is gevestigd in Bornem, ideaal gelegen tussen drie van de grootste steden van België. We zijn niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar hebben ook voldoende parkeerplaatsen voor zowel gewone als elektrische auto’s, vlak bij de locatie en volledig gratis.

8 ruimtes

Elke ruimte kan worden aangepast aan jouw noden en wensen.

Onze ready-to-shape ruimtes:

01 – 110M2 – GROUND SPACE
02 – 400M2 – BIG SPACE
03 – 47M2 – MEET SPACE 0.01
04 – 21M2 – MEET SPACE 0.02
05 – 28M2 – MEET SPACE 0.03
06 – 110M2 – EVENT SPACE
07 – 195M2 – MODULAR SPACE
08 – 203M2 – OUTER SPACE

Ruimte voor je:

  • Conferentie
  • Teambuilding
  • Vergadering
  • Kantoorfeest
  • Netwerkbijeenkomst
  • Hackathon
  • Tentoonstelling

Onze partners

Wij begrijpen het belang van samenwerking voor het bereiken van buitengewone resultaten. Onze zorgvuldig geselecteerde partners voegen met veel plezier hun expertise, creativiteit en toewijding toe, zodat elk facet van je evenement op punt staat.

Hulp nodig met catering?

Atelier V atelierv.be

Repas Catering repascatering.be

Tertia tertia.be

Een technische partner nodig?

FlyAway

Een team van ervaren AV ingenieurs voor beelden van hoge kwaliteit.

Uitzonderlijke evenementen verdienen uitzonderlijk beelmateriaal. FlyAway legt het moment vast. Altijd en overal. Met AV-oplossingen voor bedrijfsevenementen, televisieproducties en live entertainment. Ze combineren de nieuwste technologie met jarenlange ervaring en expertise, voor professionele resultaten aan competitieve prijzen.

Ontdek alle formules en mogelijkheden van onze event hub en wie weet hosten we binnenkort jouw.