LUXE IN HET HART VAN TURNHOUT

HET HOTEL
Hotel Corsendonk Turnova is het nieuwste viersterrenhotel van Corsendonk, gelegen in een levendig nieuw stadsdeel dicht bij de Grote Markt in het centrum van Turnhout. Met 97 kamers, waaronder superior kamers en suites, biedt het hotel alle luxe en comfort die u nodig heeft. De kamers zijn smaakvol ingericht met hoogwaardige natuurlijke materialen en hebben allemaal een warme parketvloer. Voorzien van alle gemakken zoals een telefoon, kluis, minibar, Nespresso-machine en inloopdouche.

WELLNESS
Na een lange dag vergaderen kunt u ontspannen in de wellnessruimte van het hotel. Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot de sauna, infraroodcabine en het binnenzwembad. Terwijl u tot rust komt in de ontspanningsruimte, kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het moderne stadsdeel Turnova. Massages zijn op afspraak beschikbaar via de receptie.

MEETING: Sky Venue by Corsendonk Hotels

De nieuwste toevoeging aan Corsendonk Turnova is de ‘Sky Venue by Corsendonk Hotels’. Gelegen op een van de hoogste verdiepingen van de Turnovatoren in Turnhout, biedt deze vergader- en evenementenlocatie een adembenemend uitzicht over de stad. Uitgerust met moderne projectie- en audiovisuele technologieën, beschikt de ruimte over vijf modulaire vergaderruimtes met een uniek panoramisch uitzicht op Turnhout en de omgeving.

Het is mogelijk om uw vergadering of evenement te combineren met een lunch of diner in samenwerking met de restaurants van Alex Verhoeven en lokale bistro’s.

Hotel Corsendonk Turnova beschikt ook over een vergaderzaal met een capaciteit tot 12 personen, compleet met alle nodige voorzieningen en audiovisuele apparatuur.

RESTAURANT
Hoewel het hotel zelf geen eigen restaurant heeft, werkt het samen met de restaurants van Chef Alex Verhoeven, allemaal op korte loopafstand.

Restaurant Hert
Op een steenworp afstand van Hotel Corsendonk Turnova bevindt zich Restaurant Hert, gelegen op de bovenste verdieping van de gloednieuwe Turnova-toren. Hier biedt Chef Alex Verhoeven een pure keuken die respect heeft voor natuur en omgeving.

Restaurant Bink
Restaurant Bink, de nieuwste toevoeging van Alex Verhoeven, ligt vlakbij Corsendonk Turnova. Chef Lars Block serveert hier gerechten die de eenvoud van het product benadrukken, met gebruik van internationale smaken.