Hyatt Regency Paris Etoile is met zijn 34 verdiepingen het derde hoogste gebouw van Parijs en een bekende ‘landmark’. Het 4-sterren hotel maakt integraal deel uit van het Congrescentrum ‘Palais des Congrès’. Het telt maar liefst 995 kamers en suites en 35 meeting- & conferentiezalen. Daarmee is Hyatt Regency Paris Etoile veruit de grootste meeting venue van Parijs. Hyatt Regency Paris Etoile kan tot 3.500 hotelgasten ontvangen en is ideaal gelegen tussen het zakelijke district la Défense en de Champs Elysees en biedt spectaculaire vergezichten over Parijs.

Hyatt Regency Paris Étoile beschikt over maar liefst 35 moduleerbare vergaderzalen en dus nagenoeg over onbeperkte mogelijkheden voor welk type meeting dan ook en dit in het centrum van Parijs.
Een uitgesproken audiovisuele infrastructuur, een team van gespecialiseerde technici, snel internet over heel het hotel, een verfijnde catering en tal van vergaderformules staan borg voor een ongeëvenaarde servicekwaliteit.

Hyatt Regency Paris Etoile geldt als één van de grootste congreslocaties van Parijs. Als onderdeel van het congrescentrum ‘Palais des Congrès’ is het dé geschikte locatie voor elk type congres, ongeacht de omvang of de aard ervan. Het hotel beschikt over maar liefst 2.800 m2 congresruimte. Het hotel biedt accommodatie aan 2.800 congresgangers. Ons ervaren en op-en-top professioneel congresteam staat zorgt ervoor dat uw congres tot in de puntjes geregeld is.

Hyatt Regency Paris Etoile is erg populair als locatie in Parijs voor internationale evenementen. Presentaties, productlanceringen, seminaries of andere business events: hier is écht alles mogelijk.
Behalve een uitstekende infrastructuur biedt het hotel ook een zeer kwalitatieve catering met oog voor nieuwe culinaire trends en verfijnde gerechten. Uw gasten worden omringd door een onberispelijke service en een warme gastvrijheid. Onze teams zijn opgeleid en gefocust om ook van uw event een groot succes te maken.