Center Parcs Le Lac d’Ailette maakt deel uit van een zeldzame verzameling bestemmingen waar u uw teams, leveranciers en klanten kunt samenbrengen, of u nu met 20 of 1500 mensen bent.
Wij geloven in een meer verantwoordelijke, meer verenigde wereld, een zingende, dansende, werkende en lachende wereld.
Een wereld om samen te komen en samen te leven.
We hebben ons domein ontworpen als een nieuw land, een land van lokale ervaringen met eigen codes en tradities.

Verwen jezelf met een nieuwe ervaring op ons 210 hectare grote domein en laat je evenement opzwepen rond onze oever van het meer.
Onze klanten houden van ons creatieve en recreatieve team, onze verzameling ervaringen en onze bevoorrechte locatie op een steenworp afstand van de Champagnehuizen van Reims, anderhalf uur van Parijs en tweeënhalf uur van Brussel.

Laten we het hebben over ons Convention Center en zijn 22 volledig uitgeruste vergaderzalen, onze 80 cottages die kunnen worden omgebouwd tot subcommissiekamers, ons privéstrand of de 2.600 m2 grote overdekte hal, perfect voor uw vergaderingen, beurzen, feesten, showrooms …

Maar onze belangrijkste motivatie bij Center Parcs is het bedenken en ontwerpen van uw evenement op maat, dat een gevoel van saamhorigheid, cohesie en motivatie voor uw teams zal bevorderen.

Wacht niet langer en ontdek een nieuwe ruimte voor expressie!