HEAVENLY, CHIC, BOUTIQUE.
Een monumentaal boutique hotel voor iedereen

Hotel Kint – Valkenburg

INDULGE IN SUBLIME HOSPITALITY

Geniet van de hemelse elegantie van boutique Hotel Kint. Een herboren klooster in het bruisende Valkenburg. Ontdek de perfecte harmonie tussen modern comfort en historische charme. Waar elke detail zorgvuldig is samengesteld. Ervaar de vrijheid van een verfijnde self-service beleving. Droom weg in Hotel Kint, een monumentaal boutique hotel voor iedereen.

Er zijn 31 kamers en 1 geweldige suite om heerlijk in te overnachten.

Verblijf bij ons voor elke gelegenheid

We zijn er trots op dat we de ideale locatie zijn voor al jouw speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een intieme private dining-ervaring, een productieve vergadering of een adembenemende bruiloft, wij bieden veelzijdige ruimtes en een uitstekende service om elk moment onvergetelijk te maken. Bij Hotel Kint komen jouw hemelse momenten tot leven.

Where ideas meet

Een bijeenkomst moet inspirerend zijn. Onze vergaderkamer, de Pradoezaal, verwelkomt je om ideeën tot bloei te laten komen. In de meeting room vind je alles wat nodig is om productief te kunnen werken. Of je nu met een groep of alleen bent. Onze meeting room biedt een rustgevende inspiratierijke omgeving.

Ervaar Bistro Francis (open najaar 2023)

Ontdek Bistro Francis in het hart van Hotel Kint. Een stijlvol restaurant binnen de muren van een monumentaal pand. Onze all day dining bistro nodigt je uit. Dompel je onder in een creatieve interpretatie van de traditionele keuken. Klassieke Franse gerechten in een hedendaags jasje. Afgetopt met een vleugje ‘je ne sa quois’.

Hotel Kint the story

HOW KINT WAS BORN

Stap binnen in de betoverende wereld van Hotel Kint, waar geschiedenis en gastvrijheid naadloos samensmelten. Vanaf het jaar 1883 diende dit prachtige gebouw als een Franciscanessenklooster, gevuld met verhalen van weeskinderen en sociaal-culturele bestemmingen. Maar het verhaal gaat verder, en in 2019 kreeg dit bijzondere pand een nieuw leven als Hotel Kint. Ontdek hier de wonderlijke reis van dit voormalige klooster en laat je betoveren door de hemelse charme, chique elegantie en unieke boutique-ervaring die je te wachten staan.