Parkhotel Valkenburg voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst.

Dit in 1892 door Pierre Cuypers ontworpen Kurhaus heeft de laatste jaren een aantal renovaties ondergaan. Anno 2013 beschikt Parkhotel Valkenburg over prachtige professioneel ingerichte ruimten, elk met een uniek karakter, die uiterst geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Verder heeft dit viersterrenhotel 82 hotelkamers. Tevens beschikt het hotel over een uitgebreide wellness met zwembad, sauna en fitness.

De Skybox met zijn groot terras en aparte ingang en de Panorama zijn modern van ontwerp met veel licht en een prachtig uitzicht over het Heuvelland dat inspireert tot creatieve sessies. De Rosalia en Cuypers daarentegen hebben meer de klassieke sfeer uit de tijd van Cuypers. Vergadercapaciteit tot 250 personen. Bovendien beschikt het hotel over een Villa voor exclusief vergaderen voor gezelschappen tot 16 personen.

Parkhotel Valkenburg is gelegen op een steenworpafstand van Maastricht. De uitstekende bereikbaarheid en eigen parkeerfaciliteiten maken deze locatie geschikt voor grote groepen.

Zuid-Limburg is een regio die veel te bieden heeft; bekend om zijn Bourgondische karakter en mooie heuvellandschap met een hoog aanbod aan culturele en sportieve activiteiten. In de nabije omgeving hebben wij diverse partners die gespecialiseerd zijn in groepsactiviteiten.

Parkhotel Valkenburg voldoet aan de normen van Green Key; dit keurmerk betekent dat de ondernemer zich extra inzet om goed te zijn voor zijn omgeving en het milieu onder andere door meer duurzame keuzes te maken op gebied van energie en inkoop van eten en drinken.

Met alle plezier nodigen we u uit om in Parkhotel Valkenburg en Villa Valkenburg te komen bekijken.

We helpen u graag verder met de organisatie van uw bijeenkomst om er samen een succes van te maken.

Teambuilding activiteiten

Lijkt het u leuk om met uw gezelschap een teambuilding activiteit uit te oefenen voor het plezier of om uw teambuilding binnen de afdeling te versterken? Parkhotel Valkenburg werkt nauw samen met ASP Adventure in Valkenburg aan de Geul. In samenwerking bieden wij u een aantal spannende activiteiten aan die garant staan voor avontuur en plezier.

Parkhotel Valkenburg.  Heerlijk relaxen in onze luxe wellness!

Onze gasten maken graag gebruik van onze uitgebreide wellness met binnenzwembad, bubbelbad, sauna, Turks stoombad en fitness.