ONS DOEL

Samen mooie dingen maken.

ONZE VISIE

De Total-e compagnie is een overkoepeling van bedrijven met dezelfde normen en waarden. Een gemeenschappelijke visie om bij te dragen aan een beleving en

ideeën te vertalen naar realiteit. Waarin wij geloven dat de hoogste vorm van creativiteit ligt in het vermogen om schoonheid te scheppen zonder schade toe te brengen aan anderen of de wereld rondom ons.

OVER ONS

Onze compagnie bestaat uit bedrijven met een gedeelde passie. Samen vormen we een harmonisch geheel, afzonderlijk beschikken we over een doorgedreven expertise in één bepaald vakgebied.

TOTAL-E CO-CREATORS

Unieke en mooie totaalconcepten co-creëeren. Dat is Total-e. Wij streven ernaar om verwachtingen te overtreffen.

Wij richten ons als leverancier van diensten en materialen exclusief op professionals. Wij dragen bij aan de totaalervaring die jij én je eindklant voor ogen hebben dankzij onze expertise op het vlak van: licht, geluid, video, decoratie, printing,…

Met sterk onderscheidende 3D tekenaars, interieurarchitecten en grafisch ontwerpers visualiseren wij jouw project tot in het kleinste detail.

Our business is turning ideas into reality, inspiring our clients and do the usual in an unusual way.

CATCH THE EYE

Catch the eye laat jouw bedrijf, interieur of evenement in het oog springen.

Bij ons kan je terecht voor visuele communicatie in de breedste zin van het woord.

Drukwerk, large format printing, fotoproducten, belettering, digitale signalisatie, standenbouw én video.

FESTARENT

Een feestaanbod voor elke gelegenheid.

Elk feest heeft één ding gemeenschappelijk: het moet perfect zijn!

Die ene stoel, tafel, plant, tafellaken, bord, wijnglas, vork, kandelaar,… moet precies passen in het kleurenpallet en eindresultaat dat jij voor ogen hebt.

Bij ons huur je materiaal voor een geslaagd feest.

BLENTE

Een team van gemotiveerde én ervaren professionals in licht, geluid en video. Wij bieden audiovisuele ondersteuning op allerlei vlakken.

BLENTE zorgt voor de planning, organisatie, inrichting én aansturing op evenementen, feesten, modeshows, concerten, festivals, theatervoorstellingen, beurzen,…