Van der Valk Hotel Spa is de nieuwste aanwinst van de Van der Valk-keten in de provincie Luik. U zult gecharmeerd zijn van de ideale locatie, in het hart van het stadscentrum van Spa.

Verblijf en gastronomie

Van der Valk Hotel Spa biedt 120 kamers, waaronder 23 superieure kamers, 6 junior suites, 90 standaardkamers en een palace suite. U vindt er alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf: wifi, televisie, thee- of koffiefaciliteiten, bureau, kluis, enz. Van der Valk Hotel Spa verwelkomt u ook in zijn restaurant en brasserie, Le Royal. Een nieuw menu, samengesteld door een gepassioneerde chef, biedt klassieke brasseriegerechten en verfijnde specialiteiten. Het brasseriemenu is de hele dag beschikbaar, 7 dagen per week. Ontdek ook het degustatiemenu dat het hele jaar door wordt aangeboden en aangepast wordt aan de seizoenen.

MICE

Het hotel beschikt over 8 vergaderzalen. Op de begane grond vindt u de “Aqua”-zalen met een capaciteit van 150 personen. Op de eerste verdieping bevinden zich onze “Terrae”-zalen, eveneens met een capaciteit van 150 personen. U zult gecharmeerd zijn door de mogelijkheid om een koffiepauze te nemen met uitzicht op de omliggende natuur. Al onze zalen zijn flexibel in te delen en uitgerust met projectoren.

Ontspanning

Onze privé-funiculaire brengt u rechtstreeks naar het hart van de thermen van Spa. Geniet van de 800 m2 aan baden en zwembaden met thermaal water van Spa om te ontspannen na een lange dag. Als u in een feeststemming bent, kunt u genieten van een cocktail op ons terras. Ten slotte kunt u ook de vele wandelpaden in de omgeving ontdekken.