Hotel Pantheon Palace **** te Blankenberge, hedendaags comfort in een sfeer van Art Nouveau.

In het Pantheon Palace Hotel logeert u als een ster. Gelegen in hartje Blankenberge, vlakbij de zeedijk en het strand, is het Pantheon Palace Hotel vlot bereikbaar en in de nabijheid van de belangrijkste toeristische attracties van Blankenberge.

Het Pantheon Palace Hotel biedt u 32 luxueuze kamers gebouwd rond een gezellige binnentuin met een koivijver. De Art Nouveau gevel en de beide Art Nouveau kamers zijn een uniek voorbeeld van artistieke harmonie tussen een hedendaags architecturaal concept en de speelse lijnen van Art Nouveau.

Het Pantheon Palace hotel biedt u alle faciliteiten aan die een 4-sterrenhotel waardig zijn! Wij beschikken over een heerlijk gastronomisch restaurant Starckx, een gezellige lounge/bar,  een heerlijk ontbijtbuffet, een prachtige koivijver, feestzalen …

Het Pantheon Palace Hotel is een uitstekende en aangename locatie voor een succesvolle organisatie van uw seminarie of feest.
Het Pantheon Palace biedt  u een aangenaam kader met aangepaste infrastructuur voor uw vergadering, trainingssessie of presentatie, productvoorstelling of kick-off meeting. Het hotel is het vaste hotel van Het Witte Paard revueshow. U kan vanuit de zaal rechtstreeks naar uw kamer in Het Pantheon Palace. In de  periode dat er geen zomershows lopen, is de zaal (capaciteit 700 personen) met top of de art LED-wall (60 m2) beschikbaar voor al uw feesten en andere groepsactiviteiten.

Dit hotel is een onderdeel van WP Hotels (Pantheon Palace – Saint Sauveur – Aazaert – Moby Dick en Paradiso Hotel) & Events (Het Witte Paard – Kusttheater ‘t Colisée – Casino Events Blankenberge – Starckx restaurant). De totale capaciteit voor overnachtingen is 182 kamers en 400 personen.