Welkom bij het gloednieuwe La Réserve Resort, het enige vijfsterrenhotel aan de Belgische kust. Gelegen in het betoverende Knokke-Heist, op 15 minuten van Brugge en 90 minuten van Brussel, opende het hotel zijn deuren op 17 juli 2023 na een grondige renovatie.

Met bekende Belgische ondernemers, Dhr. Bart Versluys en Dhr. Marc Coucke, als eigenaren kreeg het hotel een magische upgrade op prestigieus niveau. Het restaurant wordt beheerd door de meest gerenommeerde chef van België, Peter Goossens.

Architect Glenn Sestig zorgt voor een interieur dat al uw zintuigen prikkelt.

Overnacht in een oase van rust in een van onze 110 ruime kamers met kingsize bed en kussenmenu. Het merendeel van de kamers heeft een eigen terras. Reserveer een van de 36 suites voor uw VIP-gasten en creëer een ongeëvenaarde totaalbeleving.

Voor uw vergaderingen en evenementen bieden we de Silverlake ballroom, geschikt voor maximaal 250 personen. Onze zalen op dezelfde verdieping hebben natuurlijk daglicht en een eigen terrasgedeelte. De luxe strekt zich uit tot de gemeenschappelijke foyer met een volledig uit glas bestaande wijnkelder.

Kies uit private salons voor maximaal 16 personen of de Royal Penthouse voor een buitengewone ervaring met ruimte voor 14 personen. We bieden state-of-the-art audiovisuele apparatuur, op maat gemaakte catering en een privéchef met showcooking.

Laat uw bedrijfsmeetings aan ons ervaren Conference & Events team over, en wij regelen alles tot in de kleinste details.

In ons restaurant La Rigue kunt u genieten van klassiekers uit de Belgische en Franse keuken in hun meest verfijnde vorm, samengesteld door Chef Peter Goossens. Onze intieme bar in Boudoir stijl biedt een selectie van klassieke en eigentijdse drankjes.

Parkeren is geen zorg met onze ruime parkeervoorzieningen, inclusief 30 oplaadpunten.

Laat uw volgende bedrijfsevenement door ons verzorgen. “Seas” het moment en boek uw evenement bij ons. Foto’s: Glenn Sestig.