Oesterdam Events: Luxe Resort voor Zakelijk en Privéplezier

Oesterdam is een exclusief resort aan het water in het Zeelandse Tholen, perfect gelegen op de grens van Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en België.

Oesterdam Events staat garant voor een luxueuze setting met het ultieme vakantiegevoel. Met alle voorzieningen op één locatie biedt dit de ideale omgeving voor een congres, vergadering of incentive. Ervaar de passie van Oesterdam voor het creëren van unieke evenementen met aandacht voor kwaliteit, service en beleving. Het decor van Oesterdam spreekt voor zich. Het ontwerp van deze locatie past perfect in het natuurlijke landschap, omringd door water. De volledige Marina Beachclub is bovendien smaakvol en trendy ingericht. Geniet daarom van de luxe van ‘Even Helemaal Niks’.

Locatievoorzieningen

Oesterdam Events beschikt over een evenementenruimte met dakterras. Vergaderen is mogelijk in de businessroom met privé-balkon of de boardroom met een prachtig panorama op de haven. De gehele Marina Beachclub biedt ruimte voor 1.000 gasten. Ontspanning is te vinden op het cabanastrand met buitenbar of in de ‘Outback’, die uitnodigt tot diverse buitenactiviteiten, zoals RIB-varen, buggyrijden, paintball, escaperoom, Expeditie Robinson, bootverhuur, en meer. Kortom, meer dan 50 activiteiten en arrangementen.

Oesterdam Resort

In de loop der jaren is Oesterdam uitgegroeid tot een volwaardig resort met prachtige voorzieningen en luxe. Aan water, natuur, rust en ruimte ontbreekt het niet op dit luxe vakantiepark. Het resort beschikt over unieke watervilla’s en luxe resortsuites. De vrijstaande villa’s, geschikt voor 4 tot 16 personen, zijn ruim en luxueus, waarbij het merendeel van de woningen over een eigen aanlegsteiger beschikt. Bovendien hebben de Oesterdam Wellness villa’s een sauna, bubbelbad en sunshower. In het nieuwe hotel bevinden zich luxe resortsuites voor 2 tot 4 personen.

Het resort wordt dé hotspot van Zeeland en mogelijk heel Nederland. In de Marina Beachclub vindt u een à-la-carterestaurant met een cabanastrand, buitenterras, private dining en luxe take-away. Het hotel is voorzien van sport & wellness, waarvan u gebruik kunt maken in combinatie met het hotel.