FotoLama – Stijlvolle fotobooths

Foto Lama is dé supplier van stijlvolle vintage photobooths op maat van elk event. Een Foto Lama-photobooth springt in het oog door zijn sexy vintage design en wordt gekenmerkt door een trefzekere betrouwbaarheid. Een Foto Lama-photobooth doet wat hij moet, hij is de fotogenieke trekpleister van je feest of event. Je gasten kunnen blinkend voor de lens verschijnen en zich helemaal laten gaan, want elke photobooth komt met ongelimiteerd strookjes printen.  Bovendien kunnen je gasten steeds gebruik maken van de instant mail functie die standaard aanwezig is op elke Foto Lama-photobooth.

Wil je een stapje verder gaan?  Dan biedt Foto Lama nog een aantal opties aan.  Naast de stijlvolle photobooth solo, kan je bij Foto Lama ook een volledige vintage setting huren. Een cosy vintage zetel, een zacht tapijtje links en rechts en alles sferig aangekleed.

Wil je nog een straffere photobooth-ervaring? Kies dan voor Dalai, het vintage rood-witte Volkswagenbusje uit 1969 met ingebouwde photobooth, zowel binnen als buiten te gebruiken. Bovendien kan je elke photobooth en het busje helemaal branden op maat van je event. Denk aan een custom frontje op je photobooth solo, houten props op maat of een bestickerd busje!

Onze sexy photobooths zijn makkelijk zelf te installeren en kunnen makkelijk opgehaald worden op het Foto Lama – hoofdkwartier. Je kan er ook voor kiezen dat Foto Lama jou photobooths voor je levert en installeert, en weer ophaald, en dat over heel België

Niet twijfelen als je op zoek bent naar een eye-catcher voor op je event!