Corsendonk De Linde – Seminarielocatie in Retie

Kempense gastvrijheid in Corsendonk De Linde!

Corsendonk De Linde is gelegen in Retie, een groene gemeente in het oosten van de Antwerpse Kempen. Meer bepaald in het hartje van de driehoek Geel, Turnhout en Mol. Dankzij deze goede ligging in de korte nabijheid van E34 & E313, kunnen u en uw deelnemers snel en efficiënt de locatie bereiken.

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Gedurende de afgelopen jaren bouwden wij een stevige reputatie op bij onze toeristen en zakenpartners. Dit dankzij een prijs-kwalitatieve service, aantrekkelijke arrangementen en/of vergaderpakketten en het aanbod van zowel educatieve – als recreatieve activiteiten.

Naast overnachten in één van onze gerenoveerde kamers kunt u ook heerlijk gastronomisch dineren met eigen streekproducten! Corsendonk De Linde beschikt over 64 comfortabele kamers waarvan er 7 aangepast zijn voor rolstoelgebruikers. U kunt kiezen uit onze ruime standaardkamers of met meer luxe verblijven in 1 van onze comfortkamers.

Bent u op zoek naar een leuke vergaderplek in een groene en rustige omgeving? Dan vindt u zeker wat u zoekt bij Corsendonk De Linde! Dankzij haar centrale ligging tussen Turnhout, Antwerpen en Eindhoven is het de perfecte uitvalsbasis voor al uw bedrijfsevenementen of zakelijke overnachtingen. Iedereen geraakt vlot en efficiënt tot zijn/haar bestemming!

Corsendonk De Linde beschikt over 14 moduleerbare zalen die uiterst geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen (van 5 tot 1000 personen!). U geniet van gratis Wi-Fi in het hele gebouw zodat uw deelnemers toch bereikbaar en up to date blijven. Ook heeft elke zaal daglicht, waardoor aangenaam vergaderen centraal staat. Bij het huren van een vergaderzaal is er tevens ook een projectiescherm, flipover en 1 beamer inbegrepen. Ook onze ruime ( gratis ) parking zorgt voor de nodige tijdwinst en een vlot onthaal.

Naast de vergaderzalen biedt Corsendonk De Linde ook de garantie voor geslaagde maaltijden. U heeft de keuze uit een uitgebreide broodjeslunch, een lunch (of diner)buffet of zelfs een 3 tot 5-gangenmenu. Wij houden ook steeds rekening met dieetwensen, allergieën en vegetariërs waardoor elke gast zich onmiddellijk thuis voelt. De koffiepauzes zullen ervoor zorgen dat iedereen even kan ontspannen om dan weer ten volle aan de slag te kunnen.

Extra audiovisueel materiaal kan steeds worden toegevoegd en aangevraagd. We zorgen er namelijk voor dat elke offerte op maat kan gemaakt worden. Zodat wij samen met u kunnen terugblikken op een succesvolle bedrijfsbijeenkomst!

Bent u op zoek naar een locatie om een feest te organiseren waarbij alle familieleden of collega’s nog eens gezellig samen kunnen zijn? Dan bent u in De Linde aan het juiste adres. Een gezellige (winter)barbecue, een receptie met aangepaste hapjes, een uitgebreid buffet of ten volle genieten van een gastronomisch menu, dit zijn maar enkele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Misschien wilt u wel een ‘cooking event’ organiseren om de dag te starten met een teambuilding? Onze kok zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt, zowel in de keuken als aan tafel.

Om de avond te vervolledigen kunt u ook in één van onze zalen nog een leuk dansfeest geven. U kunt zelf een DJ kiezen of beroep doen op één van onze vaste partners.

Kortom, een gezellige avond is gegarandeerd!