Congres-en meeting center Ol Fosse d’Outh werd Vayamundo Meetings & Events Houffalize. Behalve de naam, werden ook het hele meetings center, het onthaal en de horecafaciliteiten vernieuwd. Ontdek ook de fitnessruimte met begeleiding. Kers op de taart is de wellnessfloor op de 4de verdieping met zicht op de Ourthevallei. Het grootste congres- en meeting center in Wallonië is ruim en gezellig tegelijkertijd. Welkom in het hart van de “ echte “ Ardennen. Het is hier genieten aan de oevers van de Ourthe. Wij hebben hier alles onder één dak:

– 15 vergaderzalen van 10 tot 200 personen
– 2 restaurants en een gezellige lounge bar
– 250 kamers ( 480 bedden) op 3-sterren niveau
– Congreszaal tot 700 personen
– Videoconferencing mogelijk
– Zwembad met whirlpool
– Nieuw wellnesscenter
– Ruime gratis openluchtparking
– Gratis WIFI

Verhoog de adrenaline in het mountainbikeparadijs: Houffalize. De prachtige natuur nodigen uit tot teambuilding. Wij werken hiervoor samen met professionele organisaties. Als afsluiter kan je onze heerlijke streekgerechten in onze club proeven of direct bij de producent. Bezoek zeker de brouwerijen van La Chouffe en Lupulus. In de omgeving van La Roche kan je een chocolade workshop meemaken. Graag maken wij voor u een programma op maat op.

Bovendien willen we ook een bescheiden steentje bijdragen tot een betere wereld. Hierbij hebben we speciale aandacht voor: natuurbehoud, actief ouder worden, multiculturele openheid, toerisme voor allen en solidariteit in het algemeen.