Living Tomorrow – Originele Locatie voor uw Evenementen

Zowat iedereen kent Living Tomorrow in Vilvoorde als het huis waar de toekomst visueel zichtbaar en zelfs tastbaar wordt gemaakt via klassieke rondleidingen en inspiration tours. Living Tomorrow staat overigens niet alleen voor toekomstgericht ondernemen en samenwerken, maar werpt zich ook op als een innovatieve eventlocatie waarbij het toekomstgerichte imago ontegensprekelijk afstraalt op de boodschap en bij uitbreiding de hele onderneming die gebruikmaakt van onze  uitgebreide vergaderfaciliteiten.

Persconferenties, seminaries, debatten, productvoorstellingen of businessmeetings? Het multifunctionele karakter van Living Tomorrow maakt het allemaal perfect mogelijk.

Onze 6 vergaderzalen bieden plaats aan  2 tot 60 personen, ons auditorium telt 150 zitplaatsen. Elke ruimte beschikt over de nieuwste technologiën en in ons auditorium kan u gebruik maken van een ultramoderne vertaalcabine.

In-house catering
Tijdens uw meetings kan U beroep doen op onze in-house cateraar die de aangeboden gerechten naadloos laat aansluiten aan het innovatieve karakter van het hele huis. In samenspraak met de eventverantwoordelijke wordt gekeken wat het beste aan uw wensen voldoet.

Restaurant @ Living Tomorrow

U kan echter ook van maandag tot vrijdag ’s middags terecht in ons restaurant voor een 60 minutes lunch deal. Dagelijks wordt u door onze chef vergast op een lekkere soep en een licht verteerbaar hoofdgerecht.

’s Avonds verwelkomt ons restaurant u vanaf 18u. U kan dan à la carte dineren.

Tijdens de  zomermaanden kan u genieten van ons aangenaam en ruim terras. Gratis parking voor 100 wagens.

Graag reserveren op 02 / 275 05 00.

Bron: Eventnews