Welkom bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits aan het Park – dé ideale bestemming voor elke gelegenheid.

Maak van jouw vergaderingen, bijeenkomsten en bruiloften een buitengewone ervaring. Geniet van de ingetogen luxe die dit historische gebouw te bieden heeft, met eigentijds design en het comfort van nu.

Locatie

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park bevindt zich aan de rand van het bruisende centrum van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Binnen slechts 10 minuten bereik je ons vanaf de snelweg A10, en vanaf Schiphol ben je er in 25 minuten. Daarnaast bieden wij valet parking voor onze ondergrondse parkeergarage.

Vergaderfaciliteiten

Organiseer effectieve vergaderingen of creëer een onvergetelijk evenement in onze unieke vergaderzalen in Amsterdam-Oost. Perfect voor elke gelegenheid tot 80 gasten, of het nu gaat om een intiem sit-down diner of een belangrijke directievergadering. Daarnaast kun je bij ons ook sprankelende feesten organiseren in onze voortreffelijke restaurants of (rooftop) bar, allemaal gelegen in het hart van Amsterdam en voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt.

Culinair genot

Laat je smaakpapillen verwennen tijdens een heerlijk diner bij Van Oost, waar een gastronomische reis vol visueel verbluffende en verrukkelijke gerechten bereid met lokale ingrediënten op je wacht. Voor een ontspannen culinaire ervaring biedt Spring Café Brasserie eigentijdse gerechten boordevol smaak, vergezeld van een opmerkelijk terras met uitzicht op het Oosterpark. En vergeet niet een bezoek te brengen aan Fitz’s Bar, waar het verleden en heden samenkomen in een fascinerende fusie. Laat je meevoeren naar een andere wereld terwijl mixologie en de charme van de roaring 20s je betoveren.

Hotelkamers

Ervaar de elegante, eigentijdse ontwerpen en het luxe comfort in Pillows Maurits at the Park. Elke van de 88 kamers is op maat gemaakt en uniek, met pluche tapijten, inspirerende handgeselecteerde kunstwerken en hemelse bedden met zacht beddengoed van Egyptisch katoen. De zachte tinten en warme elementen, vervaardigd van hoogwaardige materialen, creëren een serene sfeer waarin je volledig tot rust kunt komen na een levendige dag in Amsterdam.

Faciliteiten en diensten

Bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits on the Park zijn we trots op het bieden van ongeëvenaarde faciliteiten en diensten. Van valet parking en conciërge-assistentie tot 24/7 roomservice en een urban spa met fitnessruimte – we gaan verder dan dat om elk aspect van je verblijf te garanderen.

Ontdek Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park en ervaar de harmonieuze mix van luxe, comfort en persoonlijke service.