Welkom bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits aan het Park – De ultieme bestemming voor elke gelegenheid.

Laat vergaderingen, bijeenkomsten en bruiloften een onvergetelijke ervaring worden. Geniet van de ingetogen luxe van dit historische gebouw, waar eigentijds design naadloos samensmelt met hedendaags comfort.

Locatie

Gelegen aan de rand van het bruisende centrum van Amsterdam, is Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en slechts op 10 minuten afstand van de snelweg A10 en op 25 minuten van Schiphol. Onze valet parking service staat klaar om jouw auto veilig te parkeren in onze ondergrondse parkeergarage.

Vergaderzalen

Organiseer effectieve vergaderingen of creëer een bijzondere ambiance voor jouw evenement in onze unieke vergaderzalen in Amsterdam-Oost. Geschikt voor elke gelegenheid tot 80 gasten, variërend van intieme sit-down diners tot high-level directievergaderingen. Wil je een bruisend feest geven? Onze voortreffelijke restaurants of (rooftop) bar bieden alle faciliteiten die je nodig hebt.

Restaurants & bars

Culinaire verwennerij wacht op je bij Van Oost, waar gastronomische gerechten met lokale ingrediënten een visueel en smaakvol feest bieden. Voor een ontspannen ervaring met eigentijdse gerechten en een opmerkelijk terras met uitzicht op het Oosterpark, kun je terecht bij Spring Café Brasserie. Betreed Fitz’s bar, waar verleden en heden elkaar ontmoeten in een fascinerende fusie. Laat je meevoeren naar een andere wereld door mixologie en de sfeer van de roaring 20s.

Hotelkamers

Beleef een elegant, eigentijds ontwerp en ervaar het luxueuze comfort in Pillows Maurits at the Park. Onze 88 kamers zijn elk op maat gemaakt en geen enkele kamer voelt hetzelfde. Pluche tapijten, met zorg geselecteerde kunstwerken en hemelse bedden met zacht beddengoed van Egyptisch katoen zorgen voor een unieke en rustgevende ervaring na een enerverende dag in Amsterdam.

Andere faciliteiten en diensten

Bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits on the Park zijn we er trots op om ongeëvenaarde faciliteiten en diensten te bieden. Van valet parking en conciërge assistentie tot 24/7 roomservice en een urban spa met fitnessruimte, we gaan verder dan wat je verwacht om elk aspect van jouw verblijf te garanderen.

Ontdek Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park en ervaar de harmonieuze mix van luxe, comfort en persoonlijke service. Boek nu en laat ons jouw verwachtingen overtreffen, zodat jij een buitengewoon verblijf in Amsterdam beleeft.