Studio 3: multifunctionele event- en concertzaal

Eind september 2016 opende Studio 3 bij AED Studios in Lint. Studio 3 is het geesteskind van Jan Kerckhofs, een 27-jarige muzikant uit Edegem bekend door zijn wekelijkse passage in de Ochtendshow bij Q-Music en zijn muziekvideo’s op YouTube met in totaal één miljoen hits.

Multifunctioneel

Studio 3 is in feite een ‘black box’-ruimte met een oppervlakte van 550 m2 die volledig werd ingericht als multifunctionele event- en concertzaal. Vooral deze multifunctionaliteit van de zaal blijkt een grote troef. De ruimte is voorzien van een groot podium en een fantastische licht- en geluidsinstallatie, maar elke organisator die de zaal afhuurt, is vrij om de indeling zelf te bepalen. Voor een live concert biedt de zaal plaats aan zo’n 500 personen (staand). De zaal is echter ook perfect geschikt voor een ‘walking dinner’ of ‘sit-down dinner’ en dit voor meer dan 300 personen.

Unieke faciliteiten

De strategische ligging in een groene omgeving en omringd door de vele professionele faciliteiten die AED Studios te bieden heeft (parking, loges en backstage, productielokalen, sanitair en vestiaires, foyers en meetingruimtes), maken van Studio 3 een populaire locatie voor concert- en eventorganisatoren. Productpresentatie, modeshow, persconferentie of bedrijfsfeest met live optreden, bij Studio 3 kan het allemaal dankzij de multifunctionaliteit van deze black box die uiteraard is uitgerust met alle professionele audiovisuele faciliteiten.”

Plug & Play

Dankzij de link met AED Studios is Studio 3 tevens een kant-en-klare, permanente concertzaal. Je huurt vandaag de hal, morgen kun je er al in musiceren. Plug & Play dus.