Surfers Paradise is een actieve watersportclub ten midden van de duinen vlak naast natuurreservaat Het Zwin te Knokke-Heist. Het clubhuis is volledig opgetrokken in Californische surfstijl. Buiten is het gezellig vertoeven op het ruime strandterras met Sunset lounge & cocktailbar en openlucht Hotspring Jacuzzi met zicht op zee.

De accommodatie van Surfers Paradise is volledig voorzien voor zowel sportieve als niet­ sportieve bedrijfsactiviteiten, incentives en familiedagen. Ons clubhuis leent zich ook perfect als een unieke locatie voor een vergadering of presentatie.

Organiseer een sportieve teambuilding met keuze uit allerlei watersporten zoals golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, stand up paddleboarden, zeeraften &-kajakken. Blijf actief op het droge met beachvolley, yoga on the beach, Zumba, MTB/fietstocht enz.  Ontdek ook onze “Paradise Challenges”, de teambuilding activiteit bij uitstek, georganiseerd naar jullie wensen.

Na het sporten of vergaderen is er de mogelijkheid om ‘s avond op de club een leuke workshop te regelen zoals een djembésessie en te genieten van de zonsondergang bij de vuurschaal. Liever geen sportieve activiteiten? Geen nood. Wij verzorgen met oog voor detail recepties voor elke gelegenheid.

Plan een volledige dag te Surfers Paradise. Via onze eigen catering voorzien wij ontbijt, lunch en vieruurtje tussen de activiteiten door. De dag afsluiten kan met een welverdiende beach cocktail, tapas, BBQ  en DJ tunes op het strand.

Onze toplocatie samen met ons professioneel, sportief en flexibel team zorgen voor een onvergetelijke dag in paradijs. Surfers Paradise is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden.