Vergaderen

Het paradepaardje van Licata Vini is ongetwijfeld de zaal Bellavista. Eén ruimte biedt een synergie van salon, ronde of ovale vergadertafel (max. 20 gasten; het is al knus vanaf 8 personen), een hoge eettafel en zelfs een privékeuken. Het nec-plus-ultra van toegepast hedendaags design!

Grote verscheidenheid aan meetingformules en mogelijkheid tot afsluiten met een wijndegustatie.

Uniek is dat plasmascherm, telefoon, WIFI, DVD speler en de krachtige BOSE geluidsinstallatie inclusief de seminarieforfait/ zaalhuur zijn. 

Events

In La Porta houdt u recepties tot 60 personen, aan een lange tafel zitten 24 gasten en er dineren 50 genodigden.

Zaal La Stella waant u zich een prachtige wijnkelder met volgende capaciteit, in seminarieopstelling 60 personen, aan een lange tafel zitten 24 gasten aan en voor diners kunnen 40 gasten de benen onder tafel schuiven

Capaciteit zalen

Bellavista: vergadering tot 20 personen
La Porta: dineren tot 50 personen, receptie tot 70 personen
La Stella: seminar in theateropstelling: 60 personen, dineren tot 40 personen, schoolopstelling 30 p.

Tarieven

De daghuur start vanaf 195 (La Porta) en 275 euro (Bellavista), vraag ook om hun combinatiemogelijkheden, flexibele receptieformules en huur per dagdeel of per uur. Korte meetingarrangementen kosten vanaf 6.50 p.p., ontbijt 15 euro, een dagforfait met ontbijt en lunch komt op op 27,50 euro excl. BTW. Na het event krijgt elke deelnemer een leuke goodie bag mee naar huis. Daglicht, airco en draadloos internet zijn extra kersjes op de taart!