Laat Je Verbeelding de Vrije Loop – Creëer, Proef en Beleef Kunst bij Congrescentrum De Montil

Congrescentrum De Montil is een gevestigde waarde in het prachtige Pajottenland. Met zijn familiale benadering heeft De Montil zich ontwikkeld tot een veelzijdige locatie met een eventhal, een auditorium, 14 zalen en een uitgestrekte tuin met een schilderachtige vijver. In De Montil kun je in alle rust vergaderen, netwerken of feestvieren, omgeven door een oase van kalmte. En toch ligt deze locatie op slechts 18 kilometer van Brussel en is gemakkelijk bereikbaar via de E40. Als extra troef biedt De Montil twee ruime (gratis) parkeerplaatsen direct naast de locatie.

Op culinair gebied staat De Montil bovenaan de lijst. Deze uitstekende reputatie is te danken aan de interne cateringdienst. De kwaliteit van een evenement wordt vaak beoordeeld op basis van de culinaire ervaring, en de chef-kok verwent graag alle gasten, of het nu gaat om een eenvoudige broodjeslunch of een uitgebreid diner.

Heb je een concept voor een evenement in gedachten of heb je vragen over hoe je het moet aanpakken? De Montil staat altijd klaar om je te assisteren! Dit familiebedrijf heet je van harte welkom en helpt je graag op weg naar een onvergetelijke bijeenkomst.