Event

Bent u op zoek naar een stijlvolle feestlocatie in regio Westerlo-Herentals-Geel, dan kan u voortaan terecht in La Source; een eventlocatie die niet alleen een grote feestzaal heeft maar ook vergaderzalen en een gezellig restaurant.

Congres

Centraal in de Kempen kan u voortaan met uw zakenpartners terecht in La Source. La Source biedt de veeleisende zakenmensen niet alleen een gastronomisch restaurant en 7 vergaderzalen maar is ook een ideale locatie voor businessevents.

Vergaderen

De stijlvol strakke feestzaal van La Source biedt plaats aan 400 feestvierders, en er kunnen 230 mensen dineren. De zaal is ook modulair aanpasbaar. De ligging van La Source is ideaal, kortbij de autosnelweg Antwerpen-Hasselt, en met gratis parking.

La Source heeft ook de mogelijkheid om een wagen binnen te etaleren.  Tevens hebben wij een akoestisch plafond dat alle storende geluiden perfect dempt.
Last but not least verzorgen wij ook al uw events op een andere locatie.  Kortom, we zijn de ideale partner als eventlocatie, catering en event organisator.