Commercieel talent (m/v/x) voor ARCHITECT@WORK met sterke talenkennis Italiaans

Je bent een geboren verkoper met een zwak voor design en architectuur. Mensen aanspreken, connecties leggen en relaties uitbouwen. Je bent een sociaal dier en commercieel wonder in één persoon. Wil je resultaten boeken in een omvangrijk bedrijf met de juiste drive voor het totaalevent ARCHITECT@WORK?

Stel je dan kandidaat voor Account Manager bij Kortrijk Xpo. Je gaat aan de slag als de partner voor (nieuwe) klanten – een beursspecialist steeds op zoek naar een win-win. Je leidt alle activiteiten in goede banen en timmert aan stevige relaties met toekomst.

Laat nu van je horen

Jouw rol

Als Account Manager werk je nauw samen met de Exhibition Manager. Je staat garant voor de commerciële uitbouw van klantenrelaties en gaat actief op zoek naar exposanten voor het totaalevent ARCHITECT@WORK. Je gidst klanten van a tot z naar geslaagde activiteiten en legt straffe resultaten op tafel. Kortom, jij bent de onmisbare sleutel naar een succesvolle samenwerking.

  • Je bouwt de klantenportefeuille uit met persoonlijk en telefonisch contact en staat in voor de follow-up.
  • Je streeft ernaar om de verkoopobjectieven te behalen.
  • Je schrijft klantgerichte en beklijvende communicatie.
  • Je begeleidt uiterst professioneel de selectiecomités.
  • Je steekt een handje toe voor, tijdens en na de beursdagen.

Jouw profiel

We hebben een ijzersterke reputatie in (inter)nationale beurzen, congressen en events. We maken plaats voor kleine en grootse ideeën met medewerkers als belangrijkste kapitaal. Kortrijk Xpo, when ideas need space.

Je bent een charismatisch persoon met sterke commerciële skills, die graag vertoeft in de wereld van design en architectuur. Altijd bereid om nieuwe exposanten te overtuigen, zowel op papier als in het echte leven. Je combineert professionele knowhow met een klant- en resultaatgerichte aanpak en krijgt complimenten voor je inleving en doorzettingsvermogen.

  • Je hebt een diploma in sales of 3 jaar relevante ervaring.
  • Je bent meertalig en spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Italiaans.
  • Je bent een harde werker die zowel zelfstandig als in team floreert.
  • Je bent stressbestendig en stelt je flexibel op.
  • Je bent bereid om een aantal weken per jaar mee te reizen naar het buitenland.Wat krijg je bij Kortrijk XPO?

Je tekent een voltijds contract en kunt rekenen op een sterk salarispakket met extralegale voordelen. Als Xpozaan krijg je alle ruimte om verder (door) te groeien met opleidingen. Maar bovenal, je komt thuis in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, waar mensen centraal staan.

Stel je kandidaat

Account Manager, dat zie je wel zitten? Solliciteer nu en word een Xpozaan! Stuur je cv en motivatiebrief naar Dominique Ameloot, hr@kortrijkxpo.com. Veel succes en wie weet tot snel!

Nog vragen over deze functie?
Bel Dominique Ameloot op 056 24 11 09.