Jouw bedrijfsevent in een prachtig landelijk kader? Zoek niet langer!

Wat dacht je van een aanbod aan flexibele zalen, perfect afgestemd op jouw noden als organisator, een service die de hoogste toppen scheert aangevuld met een excellente catering geïnspireerd op de traditionele Frans-Belgische keuken? Sounds like music to your ears? Welkom bij Waerboom!

De zalen van Salons & Hotel De Waerboom zijn geschikt voor een brede waaier aan bedrijfsevents: Van congressen tot productpresentaties, van zakenlunches tot exposities.  Of je nu jouw personeel wilt belonen met een spetterend personeelsfeest of je klanten wilt verrassen met een tot-in-de-puntjes georganiseerde gala-avond, bij Salons & Hotel De Waerboom zijn de mogelijkheden eindeloos.
Met hun reeds 30 jaar lange ervaring komen ze moeiteloos tegemoet aan jouw noden en staan ze garant voor een persoonlijke aanpak en communicatie. Hun professionele begeleiding zorgt ervoor dat jouw event vlekkeloos en zonder enige stress verloopt.

Het unieke kader, de ideale ligging, amper 5 min. buiten de Europese hoofdstad, in een landelijke groene omgeving, maken deze site zo uniek. Deze parel te midden van het Pajottenland is bijgevolg dus ook de uitgelezen plek bij mooi weer. De tuinen en de terrassen doen je drukte van dag vergeten en zijn ideaal voor al wie even verademing opzoekt.

Leuke extra! Zoals hun naam reeds doet vermoeden beschikt Hotel & Salons De Waerboom over een authentiek & charmant businesshotel. Het hotel beschikt over 45 kamers die het mogelijk maken om ook residentiële seminaries te organiseren: perfect dus voor meerdaagse opleidingen en/ of teambuildings.

Wens je graag meer info of heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om Salons & Hotel De Waerboom telefonisch 02/463 15 00 of via mail info@waerboom.com te contacteren.
Ze helpen jou met veel plezier verder.