Upgraded: uniek in het organiseren van uw travel incentives

Incentive travel zit in ons bloed: Het is een ware passie en dat vertaalt zich naar prachtige reizen voor onze klanten.

Onze incentive reizen worden steeds met veel kennis van zaken en volledig volgens uw wensen samengesteld. Eens de reis is uitgestippeld, overlopen wij het programma met u tot in de details, eventueel zelfs ter plaatse. Het is immers enorm belangrijk dat de deelnemers er een onvergetelijk mooie ervaring aan over houden.

Voor de inschrijvingen creëren wij een gepersonaliseerde website, met alle nodige informatie voor de deelnemers, zodat zij op voorhand al volop kunnen genieten van hun reis. De deelnemer vult zelf de persoonlijke gegevens op het inschrijvingsformulier in.

Uw reis wordt steeds begeleid door één of meerdere meertalige begeleiders, waarvan steeds iemand van Upgraded. Zij zien er op toe dat de reis perfect verloopt en dat u samen met de deelnemers van de reis kunt genieten.

Wij bieden u een totaalpakket. Geen onverwachte verrassingen en indien er extra’s zijn, dan worden deze op een correcte en transparante manier met u overlopen.

Upgraded werd opgericht door Jan Moons die al meer dan 30 jaar actief is in de incentive-wereld. Hij verzamelde een team van uiterst gemotiveerde en bekwame medewerkers rond zich en het trouwe cliënteel wordt op handen gedragen.

Bekijk zeker ons reispalmares op onze website: http://www.upgraded.be! Uiteraard vertellen wij u er met plezier meer over. Hebt u interesse in een andere bestemming, dan willen wij deze graag met u ontdekken.