Kasteelhoeve Wange – Historische, landelijke locatie met Vergaderzaal omgeving Sint-Truiden

Welkom bij Kasteelhoeve Wange, een unieke landelijke seminarie- en evenementenlocatie gelegen in de serene vallei van de Kleine Gete, op de scheidingslijn tussen het Hageland en Haspengouw, slechts 30 minuten rijden van het bruisende centrum van Brussel. De historische vierkantshoeve, die zijn oorsprong vindt in het 12e-eeuwse Kasteel van Wange, straalt een bijzondere charme uit die verrijkt is door drie eeuwen geschiedenis.

De Kasteelhoeve, doordrenkt met rust en inspiratie, vormt een ideale setting voor diverse zakelijke bijeenkomsten, waaronder seminars, trainingen, teambuildings, vergaderingen en workshops. De informele en warme sfeer van de locatie wordt naadloos gecombineerd met een professionele en klantgerichte aanpak, waardoor elke gelegenheid op maat wordt verzorgd.

Als een van de weinige meetinglocaties in Vlaanderen prijkt Kasteelhoeve Wange met trots het internationale keurmerk ‘De Groene Sleutel’. Dit keurmerk staat garant voor een doorgedreven duurzame verbouwing, inrichting en beheer, wat resulteert in een milieuvriendelijk verblijf zonder concessies te doen aan comfort.

Faciliteiten omvatten twee ruime seminariezalen en twee kleinere vergaderruimtes, allen doordrenkt met natuurlijk daglicht en een betoverend uitzicht op de omliggende weiden. Met 16 kamers, smaakvol ingericht en voorzien van 25 bedden, biedt de accommodatie een stijlvolle en comfortabele verblijfservaring.

Geniet van culinaire hoogstandjes bereid in de open keuken, met authentieke, ambachtelijke gerechten en veel gebruik van streekproducten en groenten uit eigen moestuin. De gezellige ontmoetingsruimte met kachel, infrarood sauna, ecologische tuin met zwemvijver en een uitgestrekt natuurdomein van 12 hectare dragen bij aan de veelzijdigheid van de locatie.

Met royale parkeergelegenheid en gratis draadloos internet biedt Kasteelhoeve Wange een inspirerende en duurzame omgeving voor een rustige wandeling, teambuildingsevenementen of succesvolle zakelijke ontmoetingen.