High-end industriële eventlocatie met tuin in het bruisende Dok Noord, Gent

Op wandelafstand van centrum Gent en geflankeerd door Dok Noord, ligt Red Loft.

Ooit een textielfabriek, nu een luxueuze plek voor ontmoetingen. Voor inspiratie. Buzzing, business, leven, eten, werken, feesten, de orde van de dag.

Eat.

Wie uitgebreid wil tafelen – business or pleasure – kan van 2 tot 135 gasten verwelkomen. Maar je kan er ook conferenties houden. Trouwen. Expo’s organiseren. Workshops. Teambuilden. Je verloven. Brainstormen. Vergaderen. Een oplossing voor de wereldvrede bedenken. Maakt niet uit wat je er wil doen. De Red Loft past zich aan. Ons inhouse cateringteam ook. Lokaal of beetje van overal in onze recepten en steeds met een waaier aan smaken.

Meet.

Of je nu een business meeting, interne brainstorm, workshop, trouwfeest, private diner of rouwmaaltijd organiseert, Red Loft gaat prat op een persoonlijke, high-standard aanpak van a tot z. We zijn voorzien van het benodigde technische materiaal en vlot bereikbaar met de auto.

Sleep.

Eat. Meet. Sleep. Repeat. Na uw event kan u blijven overnachten want Red Loft telt 2 studio’s voor 4 personen. We noemen ze Studio 17. Logeer in een uitnodigende, kunstige setting. De feel van een privé-appartement. Het verlengde van de loft. Kunst aan de muur begeleidt je dromen.