Ferme de Bilande – Feestlocatie Waals-Brabant  

U bent er te gast…
Deze typische Waals-Brabantse hoeve kan prat gaan op een geschiedenis die teruggaat tot 1173. De ruimtes zijn flink uit de kluiten gewassen, in de schuur werden oude bakstenen kolommen vervangen door eiken balken om alles overzichtelijker te maken. De gerenoveerde schuur en de stallen, een kleine salon met open haard… hier vindt iedereen wel een ruimte op maat.

De binnenkoer van 2.500 m² met graspartij, oud waterreservoir, kasseien en bloemenborders is ideaal voor zomerse recepties, productpresentaties of ludieke formules.

Onze vaste huistraiteur (traiteur la Cerisaie www.cerisaie.be)staat graag tot uw dienst.

Het etablissement is heel het jaar open. U bevindt zich op amper 4 minuten van de E 411 (afrit 3 of 5) en op een kwartier van Brussel of Louvain-la-Neuve. Er is ruime parkeermogelijkheid.

Infrastructuur

Met niet minder dan 11 kamers, waarvan 5 nieuwe, volledig uitgersute zalen, kunt u zowel kleine en grote groepen: de schuur van 600 m², dus we kunnen gaan een lange kleur gasten comfortabel te installeren.

Het interne dienst Bilande Events zal indien nodig voor de huur van de apparatuur, het benodigde personeel (parkeerwachters, hostesses, recreatie, opleiding, ….) of stel een programma op maat voor. U kunt op alle praktische gebieden bijgestaan door het secretariaat.